Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına Katılan Öğrencilerimizin Velileri ile Toplantı Gerçekleştirdik

08.10.2022 258

Okulumuzda hafta içi ve hafta sonu destekleme ve yetiştirme kursları yapılmaktadır. Altı branş özelinde yapılan kurslarımızda, devletimiz tarafından bu sene ücretsiz bir şekilde dağıtılan kaynak kitaplar merkeze alınarak akademik başarıyı arttırmaya yönelik dersler işlenmektedir.

Kurs sürecinin sağlıklı ve verimli bir şekilde ilerleyebilmesi adına velilerimizle bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Veli, öğrenci, öğretmen işbirliği ile akademik başarının arttırılması hedefi ile yapılan ve yapılması planlanan iş ve işlemler görüşülmüş ve velilerimizden bu süreçte etkin katılım göstermeleri talep edilmiştir.

08-10-202208-10-202208-10-2022