2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıtlarımız Başlamıştır

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Ön Kayıtlarımız Başlamıştır

2024-2025 eğitim öğretim yılı için 4. sınıftan 5. sınıfa geçen ve okulumuza kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz için ön kayıtlarımız başlamıştır.

07.03.2023 7499

Kayıtları başlayan 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için okulumuzda 150 öğrenci ( kız ve erkek öğrenci) kontenjanı belirlenmiştir. Öğrenci kayıt talebinin belirlenen kontenjanın çok üzerinde olması nedeniyle kayıtlar içinden okul başarı puanı ( 4. sınıf ) en yüksek olan 150 öğrencinin kesin kayıt işlemleri yapılacaktır. 

Okulumuzda bu sene de "İngilizce, Matematik ve Fen" dersi ağırlıklı proje sınıfları uygulaması yapılacaktır. Yabancı dil ağırlıklı proje sınıflarında kontenjan 24 Erkek, 24 Kız öğrenci olacak şekilde planlanmıştır.Bu sınıflara 4.sınıf not ortalaması 90(Doksan) ve üzeri olan ögrenciler başvurabilir. Kontenjan üzeri başvuru olması halinde ögrenciler için proje sınıflarına öğrenci seçme sınavı uygulanacaktır. Sınav tarihi okul idaresi tarafından belirlenip duyurusu yapılacaktır. Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler içinden proje sınıflarına yazılmak isteyenler, okulumuzda yeni bir değerlendirmeye tabi tutulacak ve bu neticede proje sınıflarına kayıt yaptırmış olacaklardır.

2024-2025 eğitim öğretim yılı itibariyle İngilizce dersi ağırlıklı proje sınıflarının yanında hafızlık eğitimi proje sınıfları da okulumuzda uygulanmaya başlayacaktır. Hafızlık proje sınıflarında okumayı talep eden hem kız hem de erkek öğrenciler için ayrı sınıflarda Kuran-ı Kerim dersi ağırlıklı bir eğitim müfredatı planlanmıştır. Bu program kapsamında öğrencilerimiz normal ders müfredatının yanında hafızlık eğitim programını da almış olacaklardır. 

Ön kayıt yaptıran öğrencilerimiz için belirleyeceğimiz bir tarihte okul tanıtım etkinliği de düzenlenmesi planlanmaktadır. İlgili duyurular okul internet sitemizde yayınlanacaktır.  

UYARI: Ön kayıt yaptıran öğrencilerimiz kesin kayıt hakkı kazanmış olmamaktadır. Okul başarı puanı ve okulumuzda yapılacak mülakat neticesinde belirlenmiş olan öğrenciler kesin kayıt hakkı kazanmış olacaktır.

Okulumuza kayıt yaptırmak isteyen velilerimiz, bizzat okulumuza gelerek veya ön kayıt formunu doldurarak kayıtlarını yaptırabilirler.

Okulumuz hakkında merak ettiğiniz birçok konu başlığına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. 

 

ÖN KAYIT FORMU

OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLER

OKUTULAN DERSLER

SIKÇA SORULAN SORULAR